Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.</strong> Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.

Téli pamut harisnyanadrágok

Jól ismert lengyel márkák, kiváló minőségű vastag, téli harisnyái között válogathatsz: csodás színek, minták, csipkék. Vigyél egy kis színt a téli szürkeségbe!
Válogass harisnyanadrág kínálatunkban! Biztos megtalálod az alkalomhoz illő harisnyát vagy akár leggings-et... Csipkés, egyszínű, mintás, vagy akár push up harisnyanadrágot, leggings-et keresel, különböző den-es termék közül választhatsz.

Mire is kell figyelni, amikor harisnyát, vagy leggings-et vásárolunk:

A harisnyák egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy milyen a harisnya szálvastagsága, amit a „den” számból tudhatunk meg.

Mi a DEN a harisnyának?

(A „den” érték meghatározása úgy történik, hogy 9000 méter fonal – mint egység – hány grammnak fel meg. Minél kisebb a szám, a harisnya annál vékonyabb, finomabb.)

A harisnyák ezen az alapon osztályozva:

8-10 den: különleges alkalmi harisnyák

15-20 den: a mindennapokban általában hordott harisnyák

30-40 den: a hűvösebb vagy átmeneti időkben viselt harisnyák

60-100 den: a hideg napokon viselt harisnyák

100 den felett extra vastag harisnyák, vagy az olyanok mint a leggings-ek.

Másik fontos információ a helyes, jó méret kiválasztása. Ezt általában a harisnyák csomagolásán feltüntetik, hogy ezzel is segítsék a vásárlót. Webáruházunkban a harisnyák terméklapján fel vannak tüntetve a mérettáblázatok és a den számok is az aktuális harisnyákhoz.

Harisnyák színe és mintája

Fontos szempont természetesen, hogy milyen a harisnyák színe, mintája. Egy jól megválasztott színű harisnya olyan, hogy feldobhatja a megjelenést. Persze itt is alkalmazhatunk apróbb trükköket, hogy kiemeljük előnyeinket és háttérbe szorítsuk az előnytelen részleteket: ha karcsúsítani kívánjuk lábainkat, akkor meg kell maradni a még mindig klasszikus kis den számú feketénél; függőleges mintázatú harisnya egy elegáns magassarkúval hosszabbítja a lábat…

A mintás harisnyákkal ügyesen és óvatosan kell bánni! Nem ad összhangot, ha a harisnya is és a ruha is mintás, olyan zavarossá válhat az összkép.

Olyan izgalmas megjelenést érhetünk el például egyszerre két harisnya viselésével, hogy nem hinnéd. Húzzunk egymásra egy egyszínű, fényes pl.: 8 den-es harisnyanadrágot és rá még egy vastagabb, nagyobb den számú vagy necc harisnyát, vagy kötött, lukacsos csipkés harisnyát.

Harisnyák és cipők… Itt is meg vannak az íratlan szabályok, amiket azért akár néha ki lehet játszani, ha különleges, extravagáns megjelenést szeretnénk. De általánosságban elmondható, hogy vékony szálú, 8 den-es átlátszó harisnyát ne hordjuk bakanccsal, hanem csinos magassarkúval. 100 den feletti harisnyát (ami már inkább leggings) nem viselünk vékony pántos lábbelivel és a csillogó darabokat próbáljuk meg inkább nem fényes cipőkkel hordani.

Azt is vegyük figyelembe, hogy hol és mikor szeretnénk viselni, és napközbenre, munkahelyre inkább a hagyományosabb, visszafogottabb modelleket válasszuk (15-20 den), és hagyjuk a vagányabb, extrább harisnyákat az esti szórakozáshoz. Ha különleges az alkalom, legyenek különlegesek a harisnyák is… csillogó, selymes fényű, vagy akár lurex…

Még valami! A leggings… A tévedések elkerülése végett nem nadrág, hanem harisnya! Az értelmező szótár szerint: „Leggings:  lábra simuló, lábfej nélküli vastagabb harisnya, nadrágként tunikával, hosszú pólóval hordják (leg 'láb' angol szóból)…”

Vagyis a leggings a harisnyák közé tartozik és 100 den feletti a den száma, számtalan stílusban gyártják: lehet egyszerű fekete leggings vagy vagány mintás, erotikus, bőrhatású, akár magasított derekú leggings… nézz körül találd meg a saját stílusodhoz, alkatodhoz, magasságodhoz leginkább illő leggings-et kínálatunkban.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni a választásban, nézz körül áruházunk harisnyák, leggings-ek kínálatában és találd meg a legjobbat, legszebbet, amiben nem csak jól fogod magad érezni, de még ól is fogsz kinézni.

A női test talán egyik legszexibb része a hosszú, napbarnított kecses láb, mely képes az urakat megvadítani... De azok a hölgyek se aggódjanak, akiket nem áldott meg a sors hosszú lábakkal, hiszen egy jól kiválasztott harisnyanadrág, vagy combfix sokat lendíthet, javíthat. Ez az a ruhadarab, ami mindenkinek jól áll és minden női fiókban megtalálható. Azon túl, hogy csábítóan hat a férfiakra, nagyon szépen korrigálja az esetleges hibákat akár az alak akár a bőr a problémás terület. A hölgyek szépségét, szexuális vonzerejét emeli egy szép harisnyanadrág éppen úgy, mint egy jól kiválasztott ruha, ékszerek... Az árak nagyban függnek a kiválasztott darab anyagától, sűrűségétől ("den" számtól), mintájától illetve természetesen a márkájától A voytacha.hu webáruházban különböző márkák széles áruválasztékával várják a vásárlókat: széles színválaszték, különböző méretek, minták... A nem nádszálvékony hölgyek is megtalálják a számukra megfelelő darabokat. Legyen szépségesen gyönyörű és szexi - mindig!

Az oldal tetejére