Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.</strong> Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.

Legényfogók

Egy apró kis csábítás! szebbnél szebb legényfogó közül választhatsz. Hagyományos kék combfix gyűrű, vagy lázító vörös? Kombináld vagy viseld csak magában...
Rendezés:
Egy elég régi, aprócska fehérnemű kiegészítő a harisnyakötő. Mint sok minden más a fehérnemű körében ez is francia találmány. Volt idő, amikor a nők el sem tudták képzelni nélkülea legényfogó nélkül az életet, napi rendszerességgel a hétköznapokon is viselték. Ennek az az oka, hogy a harisnyák nem voltak elég szorosak így ezzel a kiegészítővel tartották a harisnyát a helyén. Mára már a szilikon csíknak köszönhetően ez a veszély nem fenyeget, így a legényfogó mára már leginkáb az esküvői ruhatár meghatározó darabja csak. Ez a pikáns kis darab, különböző kivitelben - gyöngyök, csipkék, virágok, szalagok - megváltozott, éa menyasszonyi harisnyakötő szerepet tölt be. A harisnyakötők, vagy legényfogók rugalmas kivitelben, számtalan variációban megtalálhatóak áruházunkban.

 

Az oldal tetejére