Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.</strong> Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.

Alakformáló alsószoknya

Alakformálás egy lépésben! Az alakformáló fehérnemű tökéletes kényelmet és magabiztosságot nyújt. Az alsószoknya szépen szorítja a hasat, emeli a feneket.
Rendezés:

Kiemelkedő rendezvényre készülsz mostanában és fontos lenne, hogy a legjobb formádat hozd az alkalmi ruhádban? Megtekintette már alakformáló alsószoknya széles kínálatunkat? Ez a női fehérnemű komfortos, megfelelő öltözet, amit nyugodt szívvel javasolnak a hozzáértők is. A hölgyek általában nincsenek megelégedve, azzal ahogy kinéznek - de ez a darab segíthet az önbecsülés javításában is. A modern megoldások, új technológiák mindenben a kényelemet biztosítják. Biztos meséltek már önnek arról, hogy a múltban ezek a ruhadarabok mennyire kényelmetlenek voltak. A mai alakformáló alsószoknya már biztosan nem mozdul el, nem csúszkál, így kényelmes és észrevehetetlen viseletet biztosít. További fontos érdeme, hogy laza, légáteresztő anyagból készül, így attól nem kell félni, hogy átüt a ruhán - láthatatlan marad. Igazából az alakformáló alsószoknya szépen formálja az alakot, eltünteti a hasat, kiemeli a csípőt és szépen formázza a feneket.
Minden nő számára nélkülözhetetlen alapdarab, nem hiányozhat a ruhatárból.

Az oldal tetejére