Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.</strong> Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.

Tissi/Donna

A Donna fehérneműgyártó céget 1993-ban alapították Lengyelország történelmi fővárosában, a gyönyörű Krakkóban.

Elérkezettnek látták az időt, hogy az eddigi brand-el párhuzamosan egy új brand-et dobjanak piacra, változatlan Donna minőségben. Ez a Tissi, amely valamivel olcsóbb árfekvést képvisel.. A cél, hogy szélesitsük ki a vásárlói kört, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek e csodálatos termékek a tudatos és divatos hölgyek részére. Ha Te értékeled és élvezed a folyamatos megújulást, az új trendeket, valamint a klasszikus elegancia ötvözetét, akkor ezeket a fehérneműket Neked találták ki.

 A cég számára elengedhetetlen a kiváló alapanyagok használata és a részletekre való maximális odafigyelés. A speciális géppark és az ott alkalmazott szakemberek minőségi és közkedvelt hálóruhákat készítenek. A Lorem lingerie Kft által a Graczyk Rusznyák Malgorzata e.v rendkívül jó kapcsolatot ápol a Donna céggel és nagyon büszke a hivatalos forgalmazói státuszára. Elsődleges szempont mindkét cég számára a hölgyek elégedettsége és bizalma. Mindenkit szeretettel várunk a csodás hálóruhák birodalmában.

Rendezés:
Az oldal tetejére