Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.</strong> Az a fehérnemű, amit itt nem találsz, azt máshol is hiába keresed.

Jogi tudnivalók

Jogi tudnivalók
Kérjük, mielőtt kitölti adatait, figyelmesen olvassa végig webáruházunk használatával, és a megrendeléssel kapcsolatos tudnivalókat, mert rendeléseiket csak ezek tudomásulvételével tudjuk elfogadni!
Köszönjük!

Jogi feltételek:

1.1. A Lorem lingerie kft által üzemeltetett loremlingerie.hu Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

1.2. A Loremlingerie webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Loremlingerie webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

1.3. A Loremlingerie webáruház üzemeltetője, a Lorem lingerie kft nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Loremlingerie webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

1.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

1.5 Egyedül a vásárló felelős a Loremlingerie webáruházhoz való kapcsolódásáért és a webáruházban való vásárlásért.

1.6. A Loremlingerie webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

1.7. A Loremlingerie webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, adatot. A változás a Loremlingerie webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

1.8. A Loremlingerie webáruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Loremlingerie webáruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.

1.9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Loremlingerie webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

2.0 A Loremlingerie webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Lorem lingerie kft  nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

2.1 Abban az esetben, ha a résztvevő‘ bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Loremlingerie webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

2.2. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.

2.3 A Loremlingerie webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Loremlingerie Webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

2.4 Külön rendelkezés hiányában a Loremlingerie webáruház a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.

- A Loremlingerie webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
- A Loremlingerie webáruházban történt vásárlást követő‘en a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Loremlingerie webáruház felelősséget nem vállal.
- Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.
- A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
- A kiszállítást megelőzően a Loremlingerie webáruház értesítést küld a vevőnek a kézbesítést végző futárszolgálat részére átadott termék esetében a megrendelés állapotáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a csomag átvételét biztosítsa, vagy az értesítésben kapott elérhetőségeken a kiszállítást végző céggel a kapcsolatot igény szerint felvegye.
- Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

Az oldal tetejére